Egyéb ajánlatok

 

vidaXL tölgyfa színű gurulós polc 50 x 35 x 42 cm (245723)

20 560 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 20 560 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Könyvespolc, könyvszekrény

vidaXL 245724 Könyvespolc, könyvszekrény 16 430 Ft vidaXL 245724 TEMPO KONDELA Rioma Tip 02 Könyvespolc, könyvszekrény 73 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Rioma Tip 02 TEMPO KONDELA Dekato Könyvespolc, könyvszekrény 27 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Dekato TEMPO KONDELA Vario Könyvespolc, könyvszekrény 55 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Vario
Termékleírás
Kialakítás Nyitott
Ajtók száma Nincs
Fiókok száma Nincs

Méretek

Szélesség 50 cm
Magasság 42 cm
Mélység 35 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Modern gurulós polcunk praktikus kialakítással bír, és nagyszerű kiegészítője lesz tanulószobájának, irodájának vagy nappalijának. Akár kisasztalként is használható. A tároló melamin bevonattal ellátott faforgácslap vázzal rendelkezik, mely könnyen tisztítható. A masszív asztallap ideális különböző tárgyak, például könyvek vagy laptopok tárolásához. Alatta egy nagy és két kisebb tárolórekesz található, melyek elegendő helyet biztosítanak különböző tárgyai számára. A görgőknek köszönhetően a polc könnyen mozgatható. A gurulós polc könnyen összeszerelhető.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.