Egyéb ajánlatok

 

vidaXL elegáns fehér fa könyvespolc szekrény 3 polccal (60639)

83 320 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 83 320 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Könyvespolc, könyvszekrény

WIPMEB Gustavo Könyvespolc, könyvszekrény 96 326 Ft-tól WIPMEB Gustavo WIPMEB Porto 012 Könyvespolc, könyvszekrény 85 353 Ft-tól WIPMEB Porto 012 WIPMEB Baha 02 Könyvespolc, könyvszekrény 68 208 Ft-tól WIPMEB Baha 02 WIPMEB Koen 013-2 Könyvespolc, könyvszekrény 83 296 Ft-tól WIPMEB Koen 013-2
Termékleírás
Kialakítás Zárt
Ajtók száma 1
Fiókok száma 1

Méretek

Szélesség 38 cm
Magasság 138 cm
Mélység 25.5 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a magas szekrény 3 vitrines polccal és 1 alsó fiókkal lett ellátva. Üveg ajtóval lett felszerelve, hogy távol tartsa a koszt és a port a vitrinpolcoktól. Remek tárolóhelyet biztosít az irodában, a nappaliban, a hálószobában vagy a ház bármely más helyiségében. A szekrény strapabíró, könnyű MDF-ből készült, fehér festékbevonatot kapott, és egyszerű, antik megjelenéssel rendelkezik. Sokoldalú és stílusos dizájnjának köszönhetően otthona remek tartozéka lehet. Figyelem, a bútor kézzel készült fából és fehérre lett festve, így apróbb tökéletlenségek előfordulhatnak rajta.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.